Tämä Tietosuojakäytäntö kuvaa käytäntömme koskien henkilötietojen keräämistä, käyttöä sekä julkaisua

Henkilötiedot, jotka saapuvat meille jollain tapaa seuraavista:

1. Internet-sivusto
2. Tarjouspyynnöt
3. Yhteydenottopyynnöt
4. Tilaukset

Henkilötietoja sisältävät tarjouspyynnöt, yhteydenotot ja tilaukset jotka saapuvat meille sivustomme, postin, tai sähköpostin välityksellä, käytämme asiakaspalveluun ja sopimuksen täyttämiseen.

Käytämme seuraavia tietojärjestelmiä

Vaihtomatto- ja hygieniapalvelun hallintaan ja käsittelyyn liittyy useita järjestelmiä, jotka yhdessä muodostavat logistiikan-, myynnin- ja talouden hallintajärjestelmän. Järjestelmän osia ovat mm. tilausten ja toimitusten käsittely, asiakkaiden tekemät tarjouskyselyt, sopimukset, asiakastiedostot ja puhelinvaihde. Taloushallinnon tietojärjestelmän osia ovat; Reskontrat, kirjanpito, palkanlaskenta ja maksuliikenne.

Ulkokoisena ja sisäisenä viestijärjestelmänä käytämme pääsääntöisesti sähköpostia, matkapuhelinta ja intranettiä.

Työntekijöiden käytössä oleva tietotekniikka:

Henkilöstön käytössä on erilaisia tietojärjestelmiä, jotka tukevat eri tehtävissä toimivien henkilöiden työtehtävien hoitamista. Järjestelmiä ovat mm. matkapuhelimet ja kannettavat tietokoneet.

Henkilötietojen luovuttaminen, käsittely ja säilytys

Luovutamme sidosryhmille henkilötietoja, joita pääsääntöisesti ovat etunimi, sukunimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Sidosryhmiä ovat mm. Nykypesu Oy:n alihankkijat (vaihtomattojen jakelijat) Toimitilapalvelut (esimiehet, siistijät) ja Isännöintitoimistot. Henkilötietoja käytetään asiakaspalveluun ja sopimuksen täyttämiseen omalta osaltamme. Emme myy tai vuokraa henkilötietoja. Tietosi suojataan riittävällä tavalla, kaikissa tietojärjestelmien osissa.