Lindström ostaa Nykypesu Oy:n

Nykypesu Oy on liittynyt Lindström Oy:n yritysperheeseen yrityskaupan myötä alkaen 1.7.2021. Lindström on yli 170-vuotias suomalainen perheyritys ja tekstiilipalvelualan edelläkävijä. Meille kestävät asiakassuhteet ja vastuullisuus ovat erittäin tärkeitä. Uskomme myös alueellisesti vahvaan ja paikalliseen läsnäoloon, jotta voimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman joustavasti, ketterästi ja luotettavasti.

”Olemme erittäin iloisia asiasta ja valmiina palvelemaan kaikkia uusia asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä on vahva välittämisen We Care -kulttuuri, joka tarkoittaa sitä, että asiakkaamme voivat luottaa sertifioitujen palveluidemme turvallisuuteen, hygieniaan ja asiakaslähtöisyyteen – siis siihen, että meillä tehdään töitä ja kehitetään palveluitamme asiakkaidemme liiketoiminnan ja henkilöstön hyväksi,” sanoo Lindströmin Business Unit Director Tuomas Räsänen.

”Meille oli tärkeä löytää toiminnoillemme jatkaja, jolla on vahvaa osaamista ja kykyä kehittää palvelujamme ja asiakkuuksiamme eteenpäin entisestään. Suomalaisena perheyhtiönä pitkäaikaiset asiakassuhteet ja jatkuva kehittäminen ovat vahvasti Lindströmin arvoissa, kulttuurissa ja strategiassa. Olemme varmoja siitä, että toimintojemme siirtyminen Lindströmille varmistaa luotettavan ja korkealaatuisen tekstiilipalvelun jatkumisen asiakkaillemme,” sanoo Nykypesun Toimitusjohtaja Tero Lahtinen.

Nykypesun asiakkaiden palvelu jatkuu kuten ennenkin
Jatkamme Nykypesun asiakkaiden palvelua normaalisti. Päivittäisissä palveluun liittyvissä asioissa sinua palvelevat tutut Nykypesu Oy:n työntekijät tutuissa numeroissa.

Lindströmin tiedote: https://lindstromgroup.com/fi/tiedotteet/lindstrom-ostaa-nykypesu-oyn/.