Yritys palvelulupauksen takana

nykypesu-suomi

Toimimme ja operoimme maanlaajuisesti

Yksilöllisen palvelumme perustana on paitsi aito halu palvella, myös pitkä kokemus ja vahva osaaminen. Olemme yrityksenä tarpeeksi iso pystyäksemme toimimaan luotettavasti, mutta tarpeeksi pieni ja notkea palvellaksemme Sinua henkilökohtaisesti ja joustavasti.

Vahvuutemme on erityisesti laaja tuotevalikoima, johon voitte tutustua tarkemmin esim. vaihtomatot -sivullamme. Saatte kauttamme kaikki hygienia- ja teollisuuspalvelulaitteet sekä -tarvikkeet palveluna – helposti yhdeltä toimijalta.

Nykypesu Oy:n huolto- ja logistiikkakeskus sijaitsee Akaan Toijalassa josta käsin toimimme ja operoimme maanlaajuisesti. Pesusta huolehtivat viimeisimmän tekniikan mukaiset täysautomaattiset koneet. Jakelu on suunniteltu sekä asiakkaan että ympäristön parasta ajatellen. Tuotteet ovat korkealaatuisia ja laadunvalvontamme säännöllistä ja jatkuvaa.

Olemme auttaneet asiakkaitamme, niin pieniä kuin suurempiakin yrityksiä, luomaan puhdasta yrityskuvaa jo vuodesta 1975. Nykypesu on suomalainen yritys.

Ystävällistä paitsi asiakkaillesi myös ympäristölle

Otamme kaikissa toiminnoissamme huomioon ympäristön. Pesussa käytämme vain hyväksyttyjä ympäristömerkin saaneita pesuaineita. Ajoreittien huolellisella suunnittelulla ja eri tuotteiden samanaikaisella jakelulla vähennämme turhia ajoja.

Myös likaisista matoista tuleva hiekka kierrätetään

Määrällisesti suurin jäte on mattojen esikäsittelyssä ja pesussa irtoava hiekka. Prosessissa hiekka johdetaan sille varattuun tilaan, josta sopimuskumppani noutaa hiekan määräajoin jatkojalostukseen.

Yrityksellämme on ISO 9004-laatujärjestelmä sekä ISO 14001-ympäristöjärjestelmä.