Kotisivu / Tiedotteet / Lindström on ostanut Nykypesu Oy:n
01.01.2024

Lindström on ostanut Nykypesu Oy:n

Lindström on ostanut Akaalla toimivan Nykypesu Oy:n osakekannan kokonaisuudessaan. Nykypesun henkilökunta siirtyy kaupan myötä Lindströmin palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Yritysosto vahvistettiin 1.7.2021.

Nykypesu Oy on vaihtomattoihin ja hygienialaitepalveluihin erikoistunut yhtiö. Yritys palvelee asiakkaitaan etupäässä pääkaupunkiseudun sekä Turun, Porin, Kouvolan, Lahden ja Tampereen alueilla, ja se työllistää tällä hetkellä 12 henkilöä.

”Kannattava kasvu on yksi Lindströmin arvoista ja myös strategian kulmakivistä. Tätä kasvua tavoittelemme paitsi orgaanisesti myös yritysostoin. Kehitämme myös palveluitamme ja toimintojamme jatkuvasti ja uskomme alueelliseesti vahvaan ja paikalliseen läsnäoloon, joiden turvin voimme tarjota asiakkaillemme erinomaisen asiakaskokemuksen. Tämä kauppa vahvistaa ja laajentaa kyvykkyyksiämme mattopalveluissa ja lisää toimintamme tarvitsemaa kapasiteettia Etelä-Suomen alueella”, kertoo Lindströmin Suomen maajohtaja Pasi Saarinen.

Lindström on vuonna 1848 perustettu tekstiilipalveluiden edelläkävijä. Yhtiön laaja palveluvalikoima kattaa työvaatteet, matot, hotelli– ja ravintolatekstiilit, teollisuuspyyhkeet ja imeytysmatot sekä WC-tilapalvelut. Lindström palvelee asiakkaitaan kaikkialla Suomessa. Kaikkiaan konsernilla on palveluita 24 maassa. Suomi on Lindströmin suurin toimintamaa ja tuo konsernin liikevaihdosta yli puolet.

Tutustu palveluihimme, jotka vastaavat entisen Nykypesun palveluvalikoimaa:

WC-tilapalvelu
Matot
Teollisuuspyyhkeet

Lisätietoja:
Pasi Saarinen, VP, Finland, puh. +358 40 836 6172, pasi.saarinen@lindstromgroup.com

Lindström Oy
Lindström on tekstiilipalveluyritys, jonka tavoitteena on helpottaa asiakkaittensa elämää Euroopassa ja Aasiassa. Lindströmin 4550 omistautuneen työntekijän avulla tarjoamme vastuullisia ja helppokäyttöisiä palveluja varmistaen turvallisen ja hygieenisen ratkaisun parhaan mahdollisen asiakaskokemukseksi varmistamiseksi. Vuonna 2020 Lindström Groupin liikevaihto oli 388 miljoonaa euroa.

www.lindstromgroup.com/fi

Avatar